Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Auta lapsia
HELSINKI | Musiikkiteatteri Kapsäkin tuotannosta noin puolet on lapsille ja perheille, puolet aikuisille suunnattua ohje...
HOPE on valtakunnallinen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton vapaaehtoisjärjestö, joka tar...

Sos-lapsikylä

SOS-Lapsikylä auttaa lapsia, joiden vanhemmat eivät pysty huolehtimaan heistä ja lapsia, jotka ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon.

Toiminnan ytimessä on aina lapsi ja hänen yksilölliset tarpeensa. SOS-Lapsikylä työskentelee myös tukea tarvitsevien perheiden kanssa, jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kasvaa omien vanhempiensa kanssa. Työn tavoitteena on, että lapset saavat olla lapsia, tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa.

Suomessa toimii kuusi SOS-lapsikylää, joissa on yhteensä viitisenkymmentä sijaisperhettä. Lasten asialla toimii kylien ohella SOS-Lapsikylän nuorisokoti.

SOS-Lapsikylä on myös kummilapsijärjestö. Kummitoiminnan kautta lapsia autetaan ympäri maailman sijaitsevissa lapsikylissä. SOS-Lapsikylän kummitoiminta eroaa monista muista kummijärjestöistä sillä, että lapsikylien kautta autetaan kaikista haavoittuvimmissa tilanteissa olevia lapsia. Tämä tarkoittaa lapsia, joilla ei ole ketään. Orpoja ja hylättyjä lapsia, joiden elämän ja tulevaisuuden koti lapsikylässä muuttaa täysin. Lisäksi SOS-lapsikyläsäätiö rahoittaa ulkoministeriön tuella omia kehitysyhteistyöhankkeita Sierra Leonessa.

Voit tukea toimintaa esim. raha- ja tavaralahjoituksin, ryhtymällä vapaaehtoiseksi, kotimaan kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi kansainvälisen SOS-lapsikylän lapselle.


LÄHDE:


Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.