Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Auta lapsia
HELSINKI, ESPOO | Suomen Shaolin Kung Fu ry tarjoaa kamppailulajien alkeita lapsille ja nuorille (7-16v.), myös vanhemmi...
Tendea on Suomen kotitalous- ja hoitopalveluiden portaali. Tendeasta löytyvät niin lastenhoitajat, k...

Sos-lapsikylä

SOS-Lapsikylä auttaa lapsia, joiden vanhemmat eivät pysty huolehtimaan heistä ja lapsia, jotka ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon.

Toiminnan ytimessä on aina lapsi ja hänen yksilölliset tarpeensa. SOS-Lapsikylä työskentelee myös tukea tarvitsevien perheiden kanssa, jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kasvaa omien vanhempiensa kanssa. Työn tavoitteena on, että lapset saavat olla lapsia, tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa.

Suomessa toimii kuusi SOS-lapsikylää, joissa on yhteensä viitisenkymmentä sijaisperhettä. Lasten asialla toimii kylien ohella SOS-Lapsikylän nuorisokoti.

SOS-Lapsikylä on myös kummilapsijärjestö. Kummitoiminnan kautta lapsia autetaan ympäri maailman sijaitsevissa lapsikylissä. SOS-Lapsikylän kummitoiminta eroaa monista muista kummijärjestöistä sillä, että lapsikylien kautta autetaan kaikista haavoittuvimmissa tilanteissa olevia lapsia. Tämä tarkoittaa lapsia, joilla ei ole ketään. Orpoja ja hylättyjä lapsia, joiden elämän ja tulevaisuuden koti lapsikylässä muuttaa täysin. Lisäksi SOS-lapsikyläsäätiö rahoittaa ulkoministeriön tuella omia kehitysyhteistyöhankkeita Sierra Leonessa.

Voit tukea toimintaa esim. raha- ja tavaralahjoituksin, ryhtymällä vapaaehtoiseksi, kotimaan kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi kansainvälisen SOS-lapsikylän lapselle.


LÄHDE:


Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.