Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Auta lapsia
ESPOO | Espoon Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Vill...
Ainola® -tuotteita myyvä verkkokauppa. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Vaatteiden m...

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseuran kummitoiminta tarjoaa vähävaraisille ja heikossa asemassa oleville lapsille ja nuorille mahdollisuuden käydä koulua ja valmistua eri ammatteihin. Erityisen tärkeä on tyttöjen koulutuksen tukeminen yhteiskunnissa, joissa naisten asema on heikko. Kummituella vahvistetaan myös vammaisten lasten ja nuorten asemaa. Lähetysseuran Lasten Pankin varoja käytetään lasten ja nuorten koulutusta tukeviin hankkeisiin. Auttaa voit mm. osallistumalla kummitoimintaan, lahjoittamalla ja ostamalla hyväntekeväisyyslahjoja.

LÄHDE:


Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.