Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.

Jätä oma ilmoitus

Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. 


Lisäksi Lastenlinkit.fi listaa lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. 


Ajankohtaisia vinkkejä julkaistaan .

 


Voit lähettää -lomakkeen avulla tiedon lapsiperheille sopivasta verkkosivustosta, hyödyllisestä palvelusta tai ajankohtaisesta tapahtumasta. Huomioithan, että Lastenlinkit.fi -palvelu on tarkoitettu nimenomaan lapsiperheille, joissa on noin 0-13 -vuotiaita lapsia. 

 

Lastenlinkit.fi -pidättää oikeuden valita julkaistavan materiaalin.