Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.

Lähetä vinkki

Vinkki on lyhyt (enintään 160 merkkiä sisältävä) tiedottava teksti lapsille ja perheille tarkoitetusta nettisivusta, vierailukohteesta, toimintapaikasta, verkkokaupasta tai palvelusta. Lisäksi tarvitaan myös web-osoite, johon vinkki linkitetään.

 

Vinkkejä ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä, esityksistä ym. nostetaan esiin Lastenlinkkien Facebook -sivustolla.


Lastenlinkit.fi pidättää oikeuden valita julkaistavat vinkit, muokata vinkin tekstiä ja päättää vinkin julkaisuajasta sekä näkyvyydestä palvelussa. Vinkki lähetetään täyttämällä tiedot alla olevaan lomakkeeseen.


Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.VINKIN LÄHETTÄMINEN

Vinkin otsikko
*
Vinkin teksti (max. 160 merkkiä)
*

160
 merkkiä jäljellä
Web-osoite johon linkitetään
*
Osasto, johon vinkki toivotaan lisättävän
*