Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Lomalle ja vapaa-aikaan
HELSINKI | Kansallisteatterin ohjelmistossa on myös lapsille ja koko perheelle suunnattuja esityksiä. Tarkista ohjelmist...
Lasten Pankki on rahasto, joka tukee lasten ja nuorten hyvinvointia sekä edistää lasten oikeuksien t...

Helsingin Leikkiluola

HELSINKI | Leikkiluola on hulvattoman hauska sisäleikkipaikka Helsingin Hakaniemessä! Leikkiluola tarjoaa erilaisia liikunnallisia ja aktivoivia elämyksiä jokaiselle lapselle. 

Leikkiluolasta löydät mm. seikkailupomppulinnoja, viidakkorataleikkipaikan, kummitushohtoluolan, kiipeilyseinän ja pallomeren. Myös perheen pienimmät on huomioitu omalla leikkialueella. Leikkiluolasta löytyy kahvio sekä mahdollisuus järjestää lasten syntymäpäiväjuhlia.
 

LÄHDE:


 Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.