Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Lomalle ja vapaa-aikaan
Lastenliiton piirit ja paikallisyhdistykset järjestävät leiritoimintaa ympäri Suomea aina Helsingistä Rovaniemelle saakk...
SOS-Lapsikylä auttaa lapsia, joiden vanhemmat eivät pysty huolehtimaan heistä ja lapsia, jotka ovat...

Helsingin Leikkiluola

HELSINKI | Leikkiluola on hulvattoman hauska sisäleikkipaikka Helsingin Hakaniemessä! Leikkiluola tarjoaa erilaisia liikunnallisia ja aktivoivia elämyksiä jokaiselle lapselle. 

Leikkiluolasta löydät mm. seikkailupomppulinnoja, viidakkorataleikkipaikan, kummitushohtoluolan, kiipeilyseinän ja pallomeren. Myös perheen pienimmät on huomioitu omalla leikkialueella. Leikkiluolasta löytyy kahvio sekä mahdollisuus järjestää lasten syntymäpäiväjuhlia.
 

LÄHDE:


 Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.