Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Lomalle ja vapaa-aikaan
HELSINKI | Musiikkitalossa on helppo vierailla lasten kanssa. Tilava kahvila, lastenhoitohuoneet ja lastenkonsertit teke...
Suomen Lähetysseuran kummitoiminta tarjoaa vähävaraisille ja heikossa asemassa oleville lapsille ja...

Viherwiki - tietokanta pääkaupunkiseudun retkeilykohteista

Viherwiki on Suomen luontokeskus Haltian viherkehänäyttelyä jatkava verkkosovellus ja tietokanta pääkaupunkiseudun viherkehällä sijaitsevista retkeilykohteista. Tavoitteena on auttaa käyttäjiä löytämään Suomen tiheimmän asutun alueen luonnon helmet ja seikkailemaan lähiluonnossa. Viherkehällä tarkoitetaan kaikkien viheralueiden muodostamaa verkostoa pääkaupungissa ja se ulottuu Porkkalanniemeltä Sipoonkorpeen ja käsittää myös pääkaupunkiseudun saaristoa.


LÄHDE:
 Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.