Lastenlinkit.fi esittelee verkkosivustoja, joista löytyy tietoa lapsille suunnatuista esityksistä, konserteista, näyttelyistä, tapahtumista ja toiminnasta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esittelyssä myös lapsille suunnattuja suomalaisia lastensivustoja, erilaisia lapsiperheille hyödyllisiä verkkopalveluja ja tuotteita, hyväntekeväisyysmahdollisuuksia sekä vierailukohteita ja vinkkejä lomailuun. Lastenlinkit.fi ei vastaa esiteltyjen sivustojen asiasisällöstä.
Palvelut ja tuotteet
HELSINKI | Helsingin kulttuurikeskuksen tapahtumahaulla voi hakea eri puolilla kaupunkia olevien toimipaikkojen lastenta...
PEURUNKA | Hilarius Hiiren kylä on avoinna päivittäin 16.6.-10.8.2014. Kylässä voit hauskan päivän a...

Lapset ja media -opas kasvattajille

Lapset ja media-opas käsittelee lasten mediankäytön ilmiöitä eri näkökulmista. Opas on laadittu osana Mediataitoviikko-hanketta vuonna 2014. Oppaan ovat tuottaneet Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, Aikakausmedia, Lastenlinkit.fi, Suomen Lions-liitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Viestintävirasto. 

 

Opas käsittelee lasten mediankäytön ilmiöitä eri näkökulmista. Sitä voi tilata KAVI:Sta maksutta esimerkiksi jaettavaksi vanhempainiltaan. Oppaasta on olemassa myös ruotsin-, englannin- ja venäjänkieliset versiot (venäjäksi vain verkko-pdf).

 

LÄHDE:

 Lue lisää
Puuttuuko sinun ilmoituksesi?
Voit lähettää oman vinkkisi täyttämällä Lähetä vinkki -lomakkeen.